Inschrijven

Inschrijven voor het kubbtoernooi van KubbHW kan door een e-mail te sturen naar: . En voor wie we al langer kennen: een appje of een berichtje via social media kan natuurlijk ook.

Vermeld de volgende gegevens:

Gegevens team
  Naam team en aantal teamleden. (Eventueel ook een URL van website van club, team of vereniging, een Facebook pagina of een Twitter-account om te vermelden bij de lijst met ingeschreven teams.)
 
Gegevens teamcaptain
  Naam, woonplaats, mobiel telefoonnr. (als we je opeens moeten kunnen bereiken op de toernooidag) en e-mail adres teamcaptain.
(contact voor en tijdens het toernooi tussen de organisatie en het team loopt via deze teamcaptain)

Na het ontvangen van je mail, zullen we de teamnaam en naam en woonplaats van de teamcaptain plaatsen op de pagina "Teams tot nu" als voorlopige inschrijving. Telefoonnummers en e-mail adressen zullen we niet publiceren op de site en ook nooit zonder toestemming doorgeven aan anderen. Ze zijn uitsluitend bedoelt voor communicatie tussen het team en de organisatie van het KubbHW toernooi.

Na inschrijving ontvang je van ons een e-mail met instructies hoe je de inschrijfkosten van € 25,- kunt voldoen. Pas na betaling ben je definitief ingeschreven.