Over KubbHW

De HW in KubbHW staat voor Hoeksche Waard, één van de Zuid-Hollandse eilanden. KubbHW is geen officiële club of vereniging. En al zeker geen bedrijf! KubbHW is gewoon een clubje vrienden die het leuk vinden om een potje kubb te spelen. Wij komen uit Oud-Beijerland, een dorp in de Hoeksche Waard.

Naast gewoon recreatief onderling spelen en zo nu en dan eens met een kubbteam meedoen aan een toernooi en ieder jaar ons eigen KubbHW toernooi organiseren, hebben we dus deze website. Om onze ervaringen te delen, om bekendheid te geven aan het spel kubb, enz.

We hopen met z'n allen veel meer mensen in de Hoeksche Waard enthousiast te maken voor het kubbspel. En dan, wie weet... later... ooit... een vereniging? Met z'n allen elke week een potje kubb spelen? Clubcompetitie? Toekomstmuziek!

Nou ja. We spelen natuurlijk ook regelmatig onderling een potje op de zondagmiddag op het veldje aan de Wolweversweg of het veldje aan de Zoomwijcklaan bij de Zoomwijckvijver in Oud-Beijerland, proberen een paar keer per jaar een toernooitje mee te pikken en natuurlijk gaan we door met de organisatie van het jaarlijkse KubbHW toernooi.

Interesse om mee te spelen? Of om mee te doen met toernooien? Of heb je ook een kubbteam in de Hoeksche Waard?

Neem dan even contact op via: .