Inschrijven

Let op !!! In 2020 is er geen KubbHW toernooi. De volgende editie zal in september 2021 zijn.
Zie: bericht bij het toernooinieuws.

Inschrijven voor het kubbtoernooi van KubbHW kan door een e-mail te sturen naar: .

Vermeld in deze e-mail de volgende gegevens:

Gegevens team
  Naam team en aantal teamleden. (Eventueel ook een URL van website van club, team of vereniging, een Facebook pagina of een Twitter-account om te vermelden bij de lijst met ingeschreven teams.)
 
Gegevens teamcaptain
  Naam, woonplaats, mobiel telefoonnr. (als we je opeens moeten kunnen bereiken op de toernooidag) en e-mail adres teamcaptain.
(contact voor en tijdens het toernooi tussen de organisatie en het team loopt via deze teamcaptain)

Na het ontvangen van je mail, zullen we de teamnaam en naam en woonplaats van de teamcaptain plaatsen op de pagina "Teams tot nu" als voorlopige inschrijving. Telefoonnummers en e-mail adressen zullen we niet publiceren op de site en ook nooit zonder toestemming doorgeven aan anderen. Ze zijn uitsluitend bedoelt voor communicatie tussen het team en de organisatie van het KubbHW toernooi.

Na inschrijving ontvang je van ons een e-mail met instructies hoe je de inschrijfkosten van € 25,- kunt voldoen. Pas na betaling ben je definitief ingeschreven.

Geen (compleet) team en toch meedoen?

Heb je geen (compleet) team, maar wil je toch meedoen met het Kubbtoernooi Hoeksche Waard? Ook dan kun je mailen naar . Elk jaar zijn er namelijk wel losse spelers die graag met het KubbHW toernooi mee willen doen, maar geen team hebben en aan de andere kant teams die een speler tekort komen. Dan zeggen wij van KubbHW: "1 en 1 is 2 !!!". Desgewenst
brengen wij spelers en teams met elkaar in contact.